cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Referencer


Stinne Caspersen – efterskolelærer og mor til Ronja, Malte og Gustav:

Fuglene i køkkenet pipper og katten hilser godmorgen. Der dufter af hjemmebag og der er en helt unik stemning af ro, hygge og oprigtig omsorg. Hos Annemette er der bare anderledes, på den virkelig gode måde. Ronja hopper ud af mine arme og op i Annemettes, HVER morgen. Hun er nemlig rigtig, rigtig glad for sin dagplejemor, og er ikke i tvivl om, hvem der skal puste og trøste ved uheld, selvom mor er lige ved siden af.

En stor del af tiden er Annemette og børnene udenfor, hvor de snakker med hestene, kaninerne, kattene og alle de andre dyr. Mange dage er de også i stalden, hvor der bygges halmhuler eller fejes staldgulv.

Udendørsfacilliterne og tilhørende legesager er en hel børnehave værdig og de benyttes flittigt.

Og så er der bare en ro, som er helt enestående. Annemette har en engels tålmodighed og har aldrig travlt. Alting foregår i børnenes tempo og på deres præmisser. Der er ingen legestuer eller udflugter, hvor børnenes primære behov står tilbage for mødeaktivitet – her er det ægte og udelukkende for børnenes skyld!

Annemettes varme og kærlighed smitter af på børnene, der er ualmindelig omsorgsfulde og kærlige overfor hinanden. Konflikter er der ikke mange, og de løses altid med stor ro og anerkendelse overfor det enkelte barn.

Vi har ikke oplevet, at Annemette har haft en eneste sygedag og kun meget få planlagte fridage, f.eks. i forbindelse med eget barns allerførste skoledag. Så at der ikke er tilknyttet en gæstedagpleje, har vi aldrig haft brug for at bekymre os om.

Annemettes dagpleje er uden sammenligning det absolut bedste sted, vi nogensinde er stødt på i vores karriere som forældre, og vi føler os simpelthen så privilegerede over, at vores datter Ronja tilbringer hver dag i så fantastiske og unikke rammer.

Vi kan kun give Annemette de allervarmeste anbefalinger, og misunder de forældre, der må komme efter os. At få lov til at foretage børneaflevering i dette fantastiske hus, er et stor privilegium!

Rikke Bach – sygeplejerske og mor til Albert & Karoline:

Anne- Mette`s dagpleje er et helt fantastisk sted. Når Albert bliver afleveret om morgenen, er der ofte en duft af nybagte boller og der er en ubeskrivelig ro og dejlig stemning i hjemmet. Jeg er fuldstændig tryg ved at aflevere Albert.

Børnene er ude en stor del af tiden, hvor der er masser af plads. Der er legehus, sandkasse, klatrestativ, sansegynge diverse køretøjer og meget andet. Er vejret dårligt leger børnene i stalden, hvor der er kaniner, heste og børnene elsker at lege i høet. Er børnene inden døre bliver der leget og hygget på legeværelset, der bliver sunget og leget sanglege.

Anne-Mette har en stor tålmodighed og tingene foregår på børnenes præmisser. Anne-Mette har en oprigtig omsorg og nærhed for hver enkelt barn. Hos Anne-Mette har børnene en tryg og harmonisk hverdag med faste rammer og rutiner.

Jeg kan kun give Anne-Mette de allerbedste anbefalinger.


Hanne Brauner Højmark – Mor til Mie og Tom:

Mies første dag i dagpleje hos Anne-Mette var også Anne-Mettes første dag som dagplejer.

Vi har kendt Anne-Mette længe, og var ikke et øjeblik i tvivl om at vi gene ville have Mie derover da vi hørte at hun ville starte som dagplejer.

Og de 2 år Mie var der blev lige så fantastisk som vi havde forestillet os.

Man kan beskrive Anne-Mette med mange ord, men dem der falder mig først ind er blid, nærværende, kærlig, kreativ og professionel.

Hver morgen når Mie blev afleveret var hun en del af hele familiens morgenhygge hvor både Signe, Sofie, Ole og Anne-Mette sad om bordet. Der blev snakket og hygget før Ole og Sofie tog afsted.

Den blide måde hvorpå Anne-Mette takler ”problemer” på kom til udtryk derhjemme en dag hvor Mie sad ved sin far og han sagde eller gjorde noget som ikke faldt helt i Mies smag

Mie tager begge sine små hænder og holder ham på begge kinder og ryster derefter på hovedet. Der var slet ikke tvivl om hvor den søde måde at sige nej på kom fra.

Mie har nydt at de var så meget ude og specielt har hun nydt dyrene. De var ude i al slags vejr, også selv om det blæste og sneede så meget at de måtte gå baglæns ned til stalden for ikke at få al sneen i ansigtet.

Anne-Mette har meget stor fokus på at børnene trives. Selv om de har lagt planer for dagen kan de sagtens ændre dem hvis Anne Mette vurdere at de har mere brug for en ”hjemmedag” hvor der ikke skal ske det store ud over at lege og hygge.

Vi kan kun varmt anbefale Anne-Mettes Dagpleje. Man bliver en del af en fantastisk familie, og det er ikke kun barnet som er i dagpleje hos Anne-Mette, men også søskende og os forældre der føler det.

Der er hjerterum.

 

Maria Duch – Mor til Laura:

D. 4 februar 2012 fik min lille Laura på 8 måneder en ny familie…hun startede i dagpleje hos

Anne-Mette. Her er varme, hygge og ro og Laura indgår som et nyt familiemedlem i Anne-mettes

familie.

Om morgenen når børnene dukker op giver Anne-mette sig god tid til at tage imod dem, og

der er allerede morgenbrød i ovnen, og legeværelset er klar til at blive invaderet. Og selvom

alt i princippet er tilladt hos Anne-mette, så sidder børnene alligevel pænt og spiser, de er søde

overfor hinanden, de lærer at rydde op og dække bord, og de lærer om kærlighed til dyr og andre

mennesker. Det er Anne-mettes kærlighed til børn, rolige væsen og tålmodighed som afsmittes på

børnene.

Hver eneste dag henter jeg en træt lille pige, som på trods af at hun ikke har noget sprog endnu,

forsøger at udtrykke alt det hun har oplevet hos Anne-mette hele dagen. Tiden står aldrig

stille…Anne-mette bager med sine dagplejebørn, de fodre kaniner og heste, de nusser med

katten og snakker med den talende fugl i stuen, de er ugentligt på besøg i børnehaven, de laver

pludderkager på legepladsen, de kører på kælk, henter juletræ i skoven, laver julegaver til deres mor

og far, bygger halmhuler i stalden, går tur i skoven osv. osv. Børnene er aldrig bare ”opbevaret” hos

Anne-mette – men de er en del af Anne-mettes familie og hver dag.

Og selvom børnene altid er på farten – så glemmer Anne-mette aldrig de 3 R ́er: ro, renlighed og

regelmæssighed…så børnene er aldrig stresset og alt foregår på deres præmisser.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Anne-mette. Laura nyder hver eneste dag i Anne-mettes

selskab, og vi går hver dag på arbejde med vished om at vores barn stor trives, imens vi passer

vores job.

/Maria Duch – mor til Laura